Έναρξη εγγραφών στο θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου

Ξεκινούν οι εγγραφές στο θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου για τη χρονιά 2022-23 , από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Στόχος του εργαστηρίου είναι η θεατρική παιδεία και η ουσιαστική επαφή και η ενασχόληση με τη σκηνική τέχνη.

Στο θεατρικό εργαστήρι λειτουργούν τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων .Διδάσκονται υποκριτική, σωματική έκφραση , φωνητική τοποθέτηση-τραγούδι, αυτοσχεδιασμός ενώ οι μαθητές/τριες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σπουδαία κείμενα της ελληνικής και παγκόσμιας δραματουργίας. Παράλληλα λειτουργεί το τμήμα της Παράστασης, όπου όσοι μαθητές επιθυμούν μπορούν να βιώσουν την ελκυστική εμπειρία της σκηνικής ολοκλήρωσης ενός θεατρικού έργου.

Η ενασχόληση με το θέατρο είναι μία ιδιαίτερα δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία που καλλιεργεί την αυτοέκφραση, προάγει την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία, δημιουργεί θετικά συναισθήματα ψυχικής εκτόνωσης, απελευθέρωσης και πλήρωσης.

Στο θεατρικό εργαστήρι διδάσκουν οι ηθοποιοί Πολυξένη Καρακατσάνη, Βασίλης Λειβαδίτης και η μουσικός Νόννα Κυριαζοπούλου.

Εφόσον επιθυμείτε να γίνετε μέλος του θεατρικού εργαστηρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6948180583&6973498913.

kseniΈναρξη εγγραφών στο θεατρικό εργαστήρι Ανατολικά του Νέστου