Θέατρο

Ανατολικά του Νέστου


Το θέατρο Ανατολικά του Νέστου είναι η πρώτη ελεύθερη επαγγελματική θεατρική σκηνή που λειτουργεί στην πόλη της Ξάνθης. Στόχος του θεάτρου είναι να προσφέρει στο κοινό της πόλης την ευκαιρία  να έχει μια μόνιμη θεατρική σκηνή όπου θα μπορεί να παρακολουθεί επαγγελματικές παραστάσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής που δημιουργούν οι καλλιτέχνες του Θεάτρου Ανατολικά Του Νέστου αλλά και να φιλοξενούνται αξιόλογες επαγγελματικές δουλειές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Έτσι δημιουργήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 στη Βελισαρίου 26 ένας ζεστός φιλόξενος θεατρικός χώρος 50 θέσεων, στον οποίο το κοινό της πόλης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει πολύ αξιόλογες παραστάσεις. .  Παράλληλα στον ίδιο αυτό χώρο λειτουργεί θεατρικό εργαστήρι παιδιών ,εφήβων και ενηλίκων για όσους επιθυμούν να εκφραστούν μέσω της θεατρικής τέχνης, καθώς επίσης και τμήμα προετοιμασίας υποψηφίων για δραματικές σχολές.

Υπεύθυνοι του θεάτρου είναι ο Βασίλης Λειβαδίτης, ηθοποιός, πτυχιούχος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης Βεάκη και η Πολυξένη Καρακατσάνη ηθοποιός επίσης πτυχιούχος της σχολής Βεάκη και παιδαγωγός , απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Υπεύθυνοι θεάτρου


Πολυξένη Καρακατσάνη 

Ηθοποιός πτυχιούχος της σχολής Βεάκη και παιδαγωγός , απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Βασίλης Λειβαδίτης

Ηθοποιός, πτυχιούχος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης Βεάκη

adminΘέατρο