Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στις δύο παραστάσεις του ”Ματωμένου γάμου”

Την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το ταξίδι του ‘’Ματωμένου γάμου’’, στο αμφιθέατρο Καραθεοδωρή , στον όμορφο χώρο του πανεπιστημίου μας  και αυτό που συνέβη ήταν πάνω από κάθε προσδοκία.

Συμβολικά επιλέχθηκαν από το «Ανατολικά του Νέστου» αυτές οι ημερομηνίες,  καθώς η 5η Ιουνίου είναι η γενέθλια μέρα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και στην σελίδα μας,  WWW.anatolikatounestou.gr μπορείτε να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες για θέματα που αφορούν την τέχνη και το θέατρο.

Αυτές τις 2 ημέρες κατακλύστηκε η πλατεία του θεάτρου με ανθρώπους που δείχνουν έμπρακτο ενδιαφέρον για την τέχνη και μας έδωσαν δύναμη και θάρρος για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.  Ξανθιώτες και φοιτητές , μαθητές αλλά και άνθρωποι που ήρθαν από τις γειτονικές πόλεις τις ευρύτερης περιοχής μας για να παρακολουθήσουν το Ματωμένο γάμο του Φ.Γ.Λόρκα, ήταν το υπέροχο κοινό της παράστασης του θεατρικού εργαστηρίου Ανατολικά του Νέστου .

Η επιβράβευση που εισπράξαμε από την απίστευτη προσέλευση του κόσμου, από το ζεστό χειροκρότημα, από τα συγκινητικά πραγματικά σχόλια που απλόχερα  μας πρόσφεραν,  είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε στον τόπο μας , με αγάπη και συνέπεια.

Το θέατρο Ανατολικά Του Νέστου ευχαριστεί από καρδιάς τον υπέροχο κόσμο που αγκαλιάζει τη δουλειά του,  τα Μ.Μ.Ε. , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που προβάλλουν και υποστηρίζουν κάθε προσπάθεια,  τους συνεργάτες και όλους όσους δουλεύουν με πίστη, με δημιουργικό οίστρο και επαγγελματισμό,  για ένα αποτέλεσμα,  αντάξιο των προσδοκιών  των ανθρώπων που αγκαλιάζουν την τέχνη, στην Ξάνθη μας.

kseniΈνα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στις δύο παραστάσεις του ”Ματωμένου γάμου”