Θερμές ευχαριστίες στο υπέροχο κοινό που αγκάλιασε με ζεστασιά τη ‘Βότκα Μολότοφ’ στο Θερινό αμφιθέατρο

 

Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου, το υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο της Ξάνθης γέμισε από το αυθόρμητο γέλιο και το ζεστό χειροκρότημα των θεατρόφιλων που παρακολούθησαν την παράσταση «Βότκα Μολότοφ» από το θεατρικό εργαστήριο «Ανατολικά του Νέστου». Οι μαθητές του εργαστηρίου κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών για δύο σχεδόν ώρες, χαρίζοντάς τους μια καλή βραδιά.

Οι σκηνοθέτες της παράστασης και υπεύθυνοι του εργαστηρίου, Πολυξένη Καρακατσάνη και Βασίλης Λειβαδίτης, ευχαριστούν από καρδιάς το κοινό που, όπως κάθε χρόνο, αγκάλιασε και επιβράβευσε την καλλιτεχνική τους δημιουργία, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.

Ευχαριστεί επίσης το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθη για τη συνδιοργάνωση, το «Οινομαγειρείο 41» για την ευγενική του χορηγία, τον ηλεκτρονικό και τον έντυπο τύπο της περιοχής μας για τη θερμή υποστήριξη, το βιβλιοπωλείο Πυργελή, καθώς και τους συντελεστές της παράστασης Χριστεφανία Λουκίδου. για την υπέροχη μουσική που συνέθεσε, τον Οράλ Καλεντζή και την Ναρίν Μουμίν Ογλού για την προσεγμένη επιμέλεια του  styling των ηθοποιών, τη Γεωργία Βεράκη για το δημιουργικό και την Ελένη Παπαδοπούλου για τα κοστούμια.

Τέλος ευχαριστούν τους μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου, που με πειθαρχία, ζήλο και συνέπεια παρακολουθούν τα μαθήματα του εργαστηρίου και με ενθουσιασμό και προσωπική υπέρβαση, καταθέτουν την ψυχή τους δίνοντας σάρκα και οστά στον όμορφο δραματικό λόγο.

kseniΘερμές ευχαριστίες στο υπέροχο κοινό που αγκάλιασε με ζεστασιά τη ‘Βότκα Μολότοφ’ στο Θερινό αμφιθέατρο